Dette er en demoshop. Ordrer afgivet igennem denne shop vil ikke blive gennemført.

Kurv0Vare(r)

Din indkøbskurv er tom.


Bestil senest torsdag den 19/12 og få din ordre leveret inden jul

Product was successfully added to your shopping cart.

Billige strømper til hele familien

Hos SOCKS & MORE er vi eksperter i billige strømper til hele familien. Vi har mere end 20 år erfaring med import og produktion af af tekstiler og gennem årene opbygget et stort netværk af producenter.

Vi importerer selv strømperne direkte fra fabrikkerne og har fjernet de fordyrende mellemled.
Derfor kan vi tilbyde dig strømper i god kvalitet til faste lave priser.

1 til 15 ud af 405

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 15 ud af 405

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Skønne strømper lækker kvalitet til gode priser

Vi har igennem næsten 20 år produceret strømper af høj kvalitet og har derfor en utrolig stor knowhow indenfor vores produkt.

Vi har gennem alle årene oparbejdet et særdeles godt og langsigtet samarbejde med vores dygtige leverandører, som kender vores høje krav til kvalitet, pasform, komfort, etik og lave priser, så vi dermed kan tilfredstille vores kunders forventninger.

Aktuelt strømpedesign

Vi har vores egen designer, der følger tidens trend indenfor strømpemode både nationalt og internationalt. Designeren sikrer at vi altid er på forkant med det sidste nye.

Vores designer udarbejder halvårligt et aktuelt farvekort, så du kan være sikker på, at dine strømper matcher resten af din garderobe.

Kvalitetskontrol.

For at være sikre på at vor kvalitet holder det niveau, som vore kunder og vi selv kræver, har vi en meget streng kvalitetskontrol.

Hver leverance fra vore leverandører kontrolleres ved stikprøver af vore kvalitetskontrollanter, for at standarden på vore produkter altid skal ligge på et højt niveau.

Behagelige Strømper med god pasform.

Du vil som kunde opleve resultatet af vores mange årige erfaring indenfor fremstilling af strømper. Kvaliteten er særdeles høj til prisen. Strømperne har en blød og behagelig pasform. De er fremstillet af bomuld, polyester og elasthan. Vores størrelser er velproportionerede ud fra et nøje kontrolleret størrelsesskema.

Vores sortiment

Vi fremstiller sokker til hele familien. Du finder både babystrømper til piger og drenge, børnestrømper i pige- og drenge design samt herre- og damestrømper. Som du kan se, har vi strømper I alle størrelser. Vores 10-pak tilbud kan mikses på kryds og tværs af pigesokker, drengesokker, babysokker, damesokker og herresokker. Hvis du vælger vores strømper, har du gjort et virkelig godt køb, som du kan glæde dig over længe.