Dette er en demoshop. Ordrer afgivet igennem denne shop vil ikke blive gennemført.

Kurv0Vare(r)

Din indkøbskurv er tom.


Bestil senest torsdag den 19/12 og få din ordre leveret inden jul

Product was successfully added to your shopping cart.

Dame trusser

1 til 15 ud af 22

  1. 1
  2. 2

1 til 15 ud af 22

  1. 1
  2. 2

FRANSK LINGERI TIL DAMER

Skønheden kommer indefra, - det ved enhver kvinde, der gerne vil føle sig smuk.

Gå på opdagelse i vores store udvalg af feminint lingeri, som vi har hentet i Paris til lave priser. Her finder du romantiske BH-sæt og smart undertøj til enhver anledning. Når du bestiller dit BH-sæt, så vælger du bare din sædvanlige størrelse, - vi har  gjort det nemt for dig, og har konverteret franske mål til de danske størrelser, du kender.

I vores afdeling for fransk lingerie finder du BH-sæt med trusser, der understreger din stil. SOCKS & MORE klæder dig på inderst inde med franske inspirationer til undertøj, der giver dig et pift. Kast dig ud i det, - du må godt, du tør godt.

Vores undertøj er holdt i mange lækre designs og kvaliteter. Hos os kan du shoppe lingeri til favorable priser, og vi leverer altid indenfor 3-5 arbejdsdage.

KØB DAMEUNDERTØJ ONLINE

Hos SOCKS & MORE finder du dame lingeri i moderne designs og i flere farvekombinationer. Hvorfor nøjes, til de priser? Fuldend dit outfit med nylonstrømper og leggings til damer. Se vores sortimentsoversigt til damer.

Husk, at du kan opnå rigtig gode besparelser ved køb af større mængder. Suppler evt. med nye tights til manden eller undertøj til ungerne, når du alligevel er her. Når du køber stort ind til hele familien, så betaler SOCKS & MORE fragtomkostningerne.