Kurv0Vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

Footies til damer

Product was successfully added to your shopping cart.

1 til 30 ud af 36

  1. 1
  2. 2

1 til 30 ud af 36

  1. 1
  2. 2

DAME FOOTIES TIL SNEAKERS

De populære footies er helt uundværlige i dine sneakers. Forkæl dine fødder med en lækker blød kvalitet, og en god pasform der sikrer, at dine footies bliver siddende, hvor de skal.

Køb billige footies her. Vi tilbyder dig en fast spotpris på en 10-pak ensfarvede footies. Slå til nu, og snyd nu ikke manden og børnene! Til kvinder har vi designet søde og romantiske footies i sarte pastelfarver, - kun 9,95 pr. par. Tjek også 10-styks mængderabatten af.

Suppler din garderobe med dame footies i søde og sjove modeller, der giver dine fødder nyt liv.

I dag findes strømper i mange afskygninger, og footies er en af de mere populære. Moden dikterer footie ankelsok til sneakers, for det ser bare lige lidt pænere ud med en kort ankelsok i skoene. 

Footies fås også til mænd og børn, så shop rundt og find footies til hele familien, og benyt dig af vores altid lave priser

SHOP FOOTIES ONLINE

Footies er uundværlige! Men hos SOCKS & MORE finder du også andre strømper til kvinder, bl.a. ensfarvede strømper, mønstrede strømper, fodletter, knæstrømper, hyggesokker og sokker til sport. Find alt hvad du har behov for i damernes strømpeunivers her.

Du kan med fordel shoppe stort ind til hele familien og dermed spare fragten. Vi leverer indenfor 3-5 hverdage.