Dette er en demoshop. Ordrer afgivet igennem denne shop vil ikke blive gennemført.

Kurv0Vare(r)

Din indkøbskurv er tom.


Bestil senest torsdag den 19/12 og få din ordre leveret inden jul

Product was successfully added to your shopping cart.

Børnesokker og -strømper

1 til 15 ud af 73

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 15 ud af 73

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

BØRNESTRØMPER I FARVERIGE DESIGNS

Giv børnene en oplevelse med sokker, der gør dem glade. SOCKS & MORE har strømper med ungernes yndlingsfigurer fra de populære tegnefilm. Lige nu er det særligt Minions-sokkerne og Star Wars strømperne, der er rift om. Gå på opdagelse i sokkers tegneserieunivers, - kun kr. 9,95 pr. par.

De uundværlige footies til børn findes i alle afskygninger, - et must til sneakers.

Endelig inviterer vi til en fest af glade farver i stribevis, når tøjet skal piftes lidt op med specialdesignede strømper. Se vores brede udvalg af børnesokker i form at footie, fodletter, hyggesokker, designstrømper og sokker til sport.

Vær først med de nye Star Wars strømper til børn, - de vil vække lykke hos enhver rask knægt. Vores børnestrømper er udviklet i god kvalitet, med ribkant samt elastan som gør, at de sidder godt fast på foden. 

KØB BØRNE STRØMPER ONLINE

Strømper hos SOCKS & MORE er kun en lille del af det, vi kan tilbyde dine børn. Se også vores udvalg i strømpebukser til børn, leggings, undertøj og de berømte iGloves, som er et must for alle børn med en smartphone. Med touch funktion kan mobilen betjenes med vante på. Se iGloves og resten af vores sortiment til børn.

Hvis du er på jagt efter strømper til de allermindste, bør du kigge i vores kategori for babystrømper og babysokker

Vi leverer indenfor 3-5 hverdage.