Dette er en demoshop. Ordrer afgivet igennem denne shop vil ikke blive gennemført.

Kurv0Vare(r)

Din indkøbskurv er tom.


Bestil senest torsdag den 19/12 og få din ordre leveret inden jul

Product was successfully added to your shopping cart.

Børnehandsker

1 til 15 ud af 20

  1. 1
  2. 2

1 til 15 ud af 20

  1. 1
  2. 2

KØB BØRNEHANDSKER ONLINE

Børnene elsker vores fingervanter. Vi fører handsker til børn i mange forskellige farver og dessiner fra kun 10,-.

Hos SOCKS & MORE finder du også de populære iGloves, som med touch effekt på fingrene, gør det muligt at betjene mobiltasterne, uden at tage vanterne af. Vanterne fås fra 19,95.

Kvaliteten af samtlige vores børnehandsker sikrer, at de små holder fingrene varme. Og så holder vanterne faconen og farverne vask efter vask.

Det er særligt den indbydende lækre og bløde strikkvalitet, der er i høj kurs hos børnene. Strikkvaliteten indeholder elastan, der sikrer at handskerne holder en god pasform, - også i længden.

Suppler evt. med vamsede hyggesokker til børnene, så holdes både hænder og fødder varme.

DISNEY BØRNE SUTSKO

Hos SOCKS & MORE har vi et stort udvalg af flotte og farverige vanter til hele familien for kun 10,- pr. par. Køber du hyggesokker eller børnestrømper med tegneseriefigurer, så koster de heller ikke mere. Tjek vores store udvalg af billige handsker og strømper til børn ud, og spar tid når du handler online.

Vi har altid et bredt sortiment til damer, herrer, børn og babyer til lave priser. Gå på opdagelse og find familiens basisvarer hos SOCKS & MORE. Vi leverer hurtigt, og altid indenfor 3-5 hverdage.