Dette er en demoshop. Ordrer afgivet igennem denne shop vil ikke blive gennemført.

Kurv0Vare(r)

Din indkøbskurv er tom.


Bestil senest torsdag den 19/12 og få din ordre leveret inden jul

Product was successfully added to your shopping cart.

Strømpebukser baby

1 til 15 ud af 18

  1. 1
  2. 2

1 til 15 ud af 18

  1. 1
  2. 2

SHOP STRØMPEBUKSER TIL BABY ONLINE

De søde mønstre på vores strømpebukser til babyer er ikke til at stå for. Vælg mellem et bedårende udvalg i strømpebukser i både fine pastelfarver og klare glade farver til din baby. SOCKS & MORE's babystrømpebukser er lækre og bløde, og er udviklet i en kvalitet med en god pasform, der passer til de mindste.

Spar tid og penge og køb babystrømpebukser online. Kombiner evt. dit køb med vores børnestrømpebukser og børneleggings, som findes til samme gode priser.

Find babystrømpebukser i flere forskellige skønne designs - perfekte til babyen, der skal ud og udforske verden. Her er komfort og god bevægelsesfrihed vigtigt. 

Strømpebukserne er udviklet med god pasform, hvor der er taget hensyn til bleen. Kvaliteten i strømpebuksen indeholder elastan, hvilket gør, at strømpebuksen sidder godt til, og ikke bliver løse i løbet af dagen. Vores babystrømpebukser holder farven efter vask og holder faconen i brug.
                                                               

BABY STRØMPEBUKSER

Hos SOCKS & MORE er vi glade for farver til babyer og børn. Vi synes, at farverne på babyens strømper og strømpebukser skal være med til at skabe glæde i hverdagen. Det skal være sjovt at bruge strømper og strømpebukser, og vi har designet mange flotte modeller til babyen her på siden.

Gør en god handel på strømpebukser til din baby. Vi leverer indenfor 3-5 hverdage.